23 Nisan 2016 Cumartesi

Güngören su kaçağı bulma

Güngören su tesisatçısı

Güngören su tesisatçı

Su kaçağı bulma ve Su kaçağı tespiti

İstanbul ilçelerinin tamamına petek temizleme, tıkanıklık açma, pimaş bakım ve pimaş temizlik, su kaçağı bulma, su kaçağı tespiti hizmetlerimizden yararlanmak ve ya bilgi almak için bizlere ulaşabilirsiniz.
Su kaçak tespitini son teknolojiyle bulan ve su kaçağını tespit ettikten sonra su kaçağı tamiriyle en az hasarla su kaçak tamiri  ve su kaçaklarını bulmada profesyonel su tesisatçısıyız. Peki o zaman su kaçağı nasıl bulunur, kaçak tespiti nasıl yapılır? gibi diğer konuları sitemizdeki arama bölümünden inceleyebilirsiniz.
İstanbul su kaçağı bulma: Su kaçak tespiti termal kameralarımız  ile belirleniyor. Kısa sürede tespit edilen bu su kaçağının bulunduğu yer ekibimiz tarafından belirlenip sadece ilgili alan küçük bir şekilde kırılıyor, yani evinize zarar gelmeden kırmadan dökmeden su kaçağını tespit ediyor ve sorunlu alana müdahale ediyoruz.

Erenköy su kaçağı tespiti
Erenköy su kaçağı tespiti


İstanbul Kırmadan Su Kaçağı Tespit Firması

 İstanbul e 7/24 hizmet veren firmamız 30 yıllık profesyonel kadrosu ile evlerinizde kırmadan dökmeden su kaçağı hizmeti verir. Su kaçağı denildiğinde akla ilk gelen isim olmamız, firmamızın vizyonunda “profesyonel su kaçağı bulma”  ve “Müşteri Memnuniyeti” son derece önemlidir. Peki Profesyonel su kaçağı bulma ne demektir ? Neden bizi tercih etmelisiniz ? Su kaçağı tespiti nasıl yapılır ?
Öncelikle; firmamızın uzman ekibi su kaçaklarını termal kameralar ve son teknoloji cihazlar ile tespit eder. Su kaçaklarını çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşturur. Evinize zarar verecek müdahalelerde bulunmayız. Su kaçakları kamera ile tespit edildiği için ileride de sorun yaşamazsınız.
İstanbul Su kaçağı tespiti ve onarımında uzman bir su tesisatçısı arıyorsanız uzman ekibimize ulaşın ve anında hızlı bir çözüm üretelim..
Su kaçağı tespiti ihtiyacınız için onlarca para harcamamak ve evinizi koruyabilme güvenini 30 yıldır verdik ve vermeye devam ediyoruz.

Tesisat Ekibi – İstanbul Su kaçağı Tespiti
Binalarda su tesisatı sorunları yaşanmaması için tesisatın doğru projelendirilmesi ve projeye uygun olarak yapılması gerekir. Temiz ve atık suların borulardan rahatça geçmesi sağlanmalıdır. Bunun yanında mutfak ve banyolarda lavabo, klozet ve küvet kullanımına da özen gösterilmeli, katı atıklar buralara atılmamalıdır. Ancak bütün bunlar sağlandığı halde zaman içinde su tesisat sorunlarıyla karşılaşılabilir. Su kaçağı ve tıkanmalar en çok rastlanan tesisat sorunlarıdır ve çözümü için sorunlu bölgede pek çok yerin kırılması gerekir. İstanbul ve çevresinde hizmet veren firmamız ise teknolojinin yeniliklerinden faydalanarak tesisat sorunlarını kırmadan çözüyor. İstanbul su kaçağı tespiti ve tıkanıklık tespiti için özel yapılmış teknolojik cihazlarımız bulunuyor.
İstanbul su tesisat Anında Servis Anında Tespit Anında Çözüm
Bize telefonla başvurduğunuzda aynı gün içinde ve size verilen randevu saatinde su kaçağı tespit ekibimiz adresinize gelecektir. Su kaçağı tespit cihazıyla duvar altındaki boruların görüntüsünü alacak ve bu görüntüleri bilgisayarda inceleyerek kaçak noktasını tam olarak tespit edecektir. Tespit çalışması sırasında hiçbir yer kırılıp dökülmeyecek, sadece birkaç fayans çıkarılarak boru tamir edilecektir. Cihazla su kaçağı tespiti eski yöntemlere göre çok daha ekonomiktir.

Bize Hemen Ulaşın: 

 0212 674 0464 – 0212 544 0200 – 0212 544 0205

0216 561 1995 – 0544 505 1552 – 0543 730 2614 – 0539 692 4113

Tıkanıklık Açma

Tuvalet tıkanklığı, banyo tıkanıklığı ve lavabo tıkanıklığına termak kameralarımız ile müdahale ediyoruz. Tıkanıklık sorununu  son teknoloji kameralarmız ile çözüme kavuşturduğumuz için ileride tıkanıklık açma ile ilgili herhangi bir probleminiz kalmıyor.Tesisat ekibi olarak “Önce Müşteri” anlayışımız ile Kalite ve Güven ile birleştirerek istanbul’un tüm ilçelerinde tıkanıklık açma hizmeti vermekteyiz.

Güngören su tesisatçı
Güngören su tesisatçı
Edit

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder